Теч от Съседи

Откриване на скрити течове безконтактно
с термокамера скенер FLIR за 100% успех

Диагностика на скрити течове от съседи
без разбиване и без повече щети за имота Ви!

Откриване на ТЕЧ с Термокамера и Скенер от експертите на ТехВижън за 100% успех. Специализираните ни услуги по обследване на течове с Термографска и Видеодиагностика гарантират бързо, точно и ясно локализиране на причините при проблеми с теч. В повечето случаи това може да са обикновени повреди като счупено кранче или спукана мека връзка, но ако забележите мокри петна, влага или мухъл, то може да се касае за скрит теч, който трудно ще бъде открит с просто око. С помощта на най- съвременно термовизионно оборудване Flir и утвърдените конвенционални техники, ние от ТехВижън можем да открием всеки теч без излишно разрушаване за повърхностите – без къртене, без разбиване и без повече щети за имота Ви!

Откриването на течове с термокамера позволява не само да Ви покажем откритите скрити течове в реално време, но и да издадем препоръки за тяхното отстраняване. Ще Ви бъде предоставен подробен Термографски доклад за извършеното термовизионното обследване от нашите експерти без допълнителна такса.
Екипът ни от специалисти Ви съдейства и с издаването на Констативен протокол за извършеното термографско обследване, нужен при налична застраховка. Богатият ни опит в казусите с течове, както и добрите практики в работата ни със застрахователите, позволяват да предложим най- добрата услуга на пазара.

Освен подробните разяснения на нашите специалисти по време на нашия оглед, след обследването на място получавате и термовизионните снимки, видеоматериали и техният подробен анализ в Термографски доклад – бързо и лесно онлайн, директно на Вашия e-mail адрес!
Констативният протокол от експертите ни за направеното термографско обследване също може да бъде получен на e-mail адрес, предоставен от клиента, или по куриерска фирма, като доставката е за сметка на клиента.

откриване на течове

Не позволявайте малък теч да се превърне в скъп и трудоемък ремонт.
За нас няма твърде скрити или твърде сложни течове.

Нашите техници могат бързо да идентифицират източника на всеки теч, дори и той да не се вижда – независимо дали е скрит ЗАД СТЕНИ, ПОДОВЕ ИЛИ ОБЛИЦОВКИ.

Ние от ТехВижън специализираме обследване на различни видове течове с най-съвременно термографско оборудване. Откриваме скрити течове от ВиК, Покрив, Теч от Съсед, Парно, Тераса, Фуги и др. със 100% успех без разбиване и без излишно разрушаване за Вашите повърхности. Специалистите ни локализират напълно безконтактно всеки теч – чрез скенер и видеодиагностика с термовизионна камера, влагомери и богатия практически опит – които в съвкупност ни позволяват да гарантираме най- добрата услуга на пазара у нас.

Довери се на експерт в откриването на течове с термокамера.


Можем да сме полезни при откриване на скрити или сложни течове без излишно разрушаване за повърхностите в дома Ви.

тел. 0883689090


%d блогъра харесват това: